PitaPata Dog tickers

PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers

2011. január 24., hétfő

8. bluggy amúgy Fülig Jimmy módra...

Megjött az első like a facebookon, azaz meggjötte a zelsö lályk a fészbúkkon. Üdvözüllek kedvezs halogatóm! Ezt a bejedjzéset amúgy "rejtősre" vettemm.  Van edj régi jó czimborám, akivel szinte nég semikor se váltotunk úgy leveleket, hoggy az ne ijjen Füllig Jymmys legyen, bármere jár a világbam, mindég küdd 1 lapott mint esemeset,vadgy minth íméilt. Ez a stílusa naggyon nehézkes. És aki így tudd írni, akor őfeleségének is irha akár levelekket akivel hejet cserélt.
 Hát én aztánigazzán sziwessen csereberéznék pölö: a TDi kuttyával. Tögéletessen megidomintott kutya lévén van szó, ezért a reggelies mozzgás naggyon fontos neki. Kin fut, mint 1 db bolond, benne viszont mindha az elemeket veték volna kibelőle. Na szóbal ijen a wipphet! mind ety ellemeskuta. Udvarron pörög mind a búgócsigavér. de ben az ágyben,  mint a kómában levőők. Néha az miatt mer türelmedten és nyűszitt, hoty menjenek valakik játcani őveléje.  Vagy mer pissilnia kell, vgy ,mer éhes, más lehetősége ma nincsem 1 előre. De ellégé nehézkes eztet kitalálniuk. Igyhát csak sikeres indiái gondolata olvasó tanfojam elvégzések utánna lehet kitalálkozni, mit is akar őkegyelmetlensége legföképpen. Ezér nem únnya meg sose kinek vipettye van...
ma má máma vammá? vagy tsakk én fáraddok el gyorssan. megyek is aludni, mer Tádé korán kel, még korában mint kisluli, akinek a mai busz lekésve érte el a ziskoláját.
tiszteletel: pizkozs Fréd a kapitánj

Utóirás: még jön 1 kép is

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése